Offentligt orienteringsmøde torsdag den 20. august kl. 19.00

I år er der valg til menighedsrådet. Der er orienteringsmøde torsdag den 20. august kl. 19.00 i Sortebrødrehus. Alle er velkomne, uanset om man er interesseret i menighedsrådsvalg eller blot vil høre om, hvad der sker i sognet.

Program: - Sidst nyt om planerne for tilbygning til Sortebrødrehus

-          Aktiviteter i sognet og menighedsrådet de sidste 4 år

-          Hvad laver man i et menighedsråd?

-          Sognets økonomi

-          Snak om ønsker og visioner for de næste 4 år

-          Regler for menighedsrådsvalg

Vi glæder os særligt til at fortælle om planerne og vise tegningerne for en spændende tilbygning til Sortebrødrehus, som lige nu er sendt til godkendelse i Viborg Stift.

Hvis du overvejer at stille op som kandidat til menighedsrådet og gerne vil høre lidt mere allerede nu, er du velkommen til at kontakte formand Line Kjeldsen for en uforpligtende snak. Tlf. 4032 3633 – helst efter kl. 17. Eller kom til mødet og få en snak med et eller flere af de nuværende medlemmer af menighedsrådet.

Husk at sætte X i kalenderen den 20. august kl. 19.00.

P.S. Du kan ikke blive valgt til menighedsrådet denne aften. Det kan du først blive når der afholdes valgforsamling den 15. september.

Venlig hilsen menighedsrådet