Dream and Believe! - Koncert i Sortebrødre Kirke med duoen Reg & Andreas

 Reg & Andreas kommer til Sortebrødre Kirke i Viborg søndag d. 1. november kl. 15 og synger deres egne opløftende og storladne ballader og popsange for to stemmer og klaver - med høj energi og god kontakt til publikum. 

 Duoen består af den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen, som de sidste 5 år har begejstret publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet samt ved deres ugentlige online-koncerter på Facebook.

 Ud over den gode musik, er koncerterne præget af en masse sjov og ping-pong, da Reg & Andreas på mange måder er et ret umage makkerpar. Med smittende humor og livsglæde bliver man draget med af musikken og inspireret af de flotte sangtekster.

 Duoen fører publikum ind i en helt særligt atmosfære med smukke sange i unikke fortolkninger præsenteret med lune og dybde. Lytteren vil både opleve dem synge deres egne sange med titler som ”Another Chance To Fly” og "Dream and Believe" samt enkelte kendte sange som "Bridge Over Troubled Water" og "You Raise Me Up". 

Sammen har de udgivet flere CD'er og musikvideoer.

 Der er fri entré til koncerten, og alle er velkomne! Med corona-restriktioner har Sortebrødre Kirke plads til 100 tilhørere.

 

Hjemmeside:  www.regandreas.com

Musikvideoer: 

Musikvideo med Another Chance to Fly: www.facebook.com/RegAndreas/videos/2461013297448572/

Musikvideo med You Raise Me Up:  www.facebook.com/watch/

Musikvideo med A Son Is Given: www.facebook.com/RegAndreas/videos/1531542436934471/

Lyt: 

Link til streaming (Albummet Christmas): regandandreas.lnk.to/Christmas

Link til streaming (Albummet Bridge): music.apple.com/dk/album/bridge-collection-songs-from/1149254518