Nytårskoncert

Søndag d. 12. januar klokken 15.00 er der nytårskoncert i Sortebrødre Kirke.

Årets solist er saxofonist Trine Jensen Gadegaard. Trine er uddannet ved Det fynske Musikkonservatorium, Conservatoire Royal de Bruxelles og Conservatorium van Amsterdam, og hun arbejder nu på Kulturskolen Viborg og Skive Musikskole.

Ud over sit virke som klassisk saxofonist er Trine dirigent for bl.a. Viborg Concertband og Viborg FDF’s harmoniorkester, ligesom hun spiller i flere kammermusikkonstellationer og assisterer ved Odense Symfoniorkester og Ålborg Symfoniorkester.  Programmet for nytårskoncerten er en blanding af seriøse værker og musik af mere underholdende karakter.  Signe Ladehoff akkompagnerer på orglet, og der er fri entré til koncerten.

Reformationskoncert

Søndag den 1. marts klokken 15.00 i Sortebrødre Kirke

I anledning af kirkens reformatoriske fødselsdag spiller Viborg Concert Band musik af N.W. Gade, W.A. Mozart samt ballet- og filmmusik. Orkesteret dirigeres af Trine Jensen-Gadegaard.

Kirkekorets forårskoncert

Søndag den 17. maj klokken 13.30 i Sortebrødre Kirke

Kirkekorene går barok!

Sortebrødre Kirkes Kor, Skive Kirkes Kor og et lille orkester opfører musik af bl.a. Purcell og Schütz.