Forårskoncert

Søndag den 5. maj kl. 13.30

Sortebrødre Kirkes Kor, Skive Kirkes Kor og solist Jonas Rasmussen

Mange gode kræfter er gået sammen for at gøre årets forårskoncert til en helt særlig begivenhed! Sortebrødre Kirkes Kor og Skive Kirkes Kor har i dagens anledning slået sig sammen, og koncerten indledes med klassisk musik af bl.a. Gade og Bruckner. Dernæst opføres det rytmiske værk ”Kaptajn Noah”, og her bakkes det store kor op af både band og af solist Jonas Rasmussen. Jonas Rasmussen, som under kunstnernavnet ”Rasmussen” repræsenterede Danmark ved det internationale melodigrandprix i 2018, var i sin gymnasietid korist i Sortebrødre Kirke, og det er en stor glæde og ære, at han har lyst til at vende tilbage for at synge sammen med de unge korsangere! Koncerten afsluttes med Rasmussens Eurovisions-sang ”Higher ground”.

Vel mødt til en festlig, underholdende og meget varieret musikalsk oplevelse!

Entré 50 kr. ved indgangen.

Sommerkoncert

Fredag d. 2. august klokken 16.00

Organist Lars Colding Wolf (organist ved Sct. Catharinæ Kirke, Hjørring) spiller virtuos orgelmusik af J.S. Bach og N. Hakim.

Fri entré.

Sommerkoncert

Onsdag den 7. august klokken 17.00

Den prisbelønnede ”Aros Guitar Duo” består af Mikkel Egelund Nielsen og Simon Wildau, som begge er solistuddannede fra Det jyske Musikkonservatorium. Ved koncerten vil de bl.a. spille musik af F. Mompou, J. Frandsen og M. Lohse.

Entré 50 kr.

Fredag den 9. august klokken 16.00

Organist Signe Buch Ladehoff spiller musik af W.A. Mozart og A. Guilmant.

Fri entré.

Koncert

Søndag den 10. november klokken 15.00

Midtjysk kammerkor under ledelse af Søren Birch opfører G. Faurés ”Requiem”.

Entré.

Julekoncert